BASIN AÇIKLAMASI (ANKARA)

13 Mart Pazar günü Ankara'da yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu, metro çıkışının ve otobüs duraklarının bulunduğu bölge olan Kızılay'da bir patlama oldu.Açıklanan verilere göre 37 kişi hayatını kaybetti 125 kişi de yaralandı. Ölenlere Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

En temel insan hakkı olan yaşam hakkını doğrudan hedef alan bu saldırıyı, faillerini ve planlayanlarını lanetliyoruz. Bu saldırı ile her kim hangi sebeple yapmış olursa olsun açıkça insanlığa karşı bir suç işlemiştir. Doğrudan masum insanların canına kast ederek elde edilecek hiç bir ulvi netice olamaz.

Malatya MAZLUMDER olarak , olayın açığa kavuşturulmasını, faillerin ve planlayanların belirlenmesini, var ise ihmal ve kusuru bulunan kamu görevlilerinin tespit edilerek en kısa sürede yargı önüne çıkarılmasını bekliyoruz.14.03.2016

MALATYA MAZLUMDER ÜYESİ

SELİM BAŞTAŞ