15 TEMMUZ ALÇAKÇA BİR DARBE KALKIŞMASI !!!

DARBENİZİ EN AĞIR İFADELERLE KINİYORUZ,LANETLİYORUZ.HALKIN DİK DURUŞUNU, ONURLU DİRENİŞİNİ SELAMLIYORUZ…

Evet, ifade ağır ama hak edilmiş bir söz. Ne yazık ki yine bir darbeyi gündemimize soktular. Kendilerini birtakım odaklara adanmış sayan , bu sefer tescilli, merkezi dışarıda , terör örgütleri ülkemiz üzerinde ağır sonuçlar doğuracak darbe girişimlerini gerçekleştirdiler.

Hiçbir sınır tanımadan alçakça milli iradeye, millet meclisine, Cumhurbaşkanlığı sarayına, millettin birçok kurumuna ve halkın kendisine , halkın paraları ile alınmış silahlarla, uçaklarla, tanklarla saldırdılar. Şimdi soruyoruz bu saldırıları ne adına, kimin hesabına, kimlerin menfaatine yaptınız? Sizin düğmenize kim bastı da harekete geçtiniz, ihaneti sergilediniz? Başörtülü analarınız, alnı secdede babalarınız, ağzı dualı kızlarınız, elinde elif balı çocuklarınızı vicdanlarınızda nereye koyup ta, kimin hesabına harekete geçtiniz , bu hainliği sergilediniz? Şimdi sizi daha iyi tanıdık ki ,hainlikte hiçte sınır tanımaz yaratıklarsınız.  Yok ,yok hainlerin,ihanet edenlerin ta kendilerisiniz.

Fetö terör ögütü darbesi kısa sürdü. En ağır cevabı halkın kendisinden aldı. Milli irade karşısında tankın, topun, uçağın, füzen, işe yaramadı.Halkın direniş zafer getirdi. Hainler kaybetti, halk kazandı. Hesap verme zamanı geldi şimdi. Darbeye kalkışanlara en ağır bedeller ödettirilmeli. Hızlıca temizlik yapılmalı. Hainler cezalandırılmalı ki adalet yerini bulsun,başka hainlere örnek olsun. Bir daha böyle kalkışmalara kimse cesaret bulmasın. Bunlar yapılırken çok hassas davranılmalı. Yeni mağdurlar ,mazlumlar oluşturulmamalı. Direnen, onurlu duruş gösteren milli iradeye bir daha darbe yapılamayan ülke bırakmak için ,şimdi harekete geçme zamanı.Şimdi ,hemen, gecikmeden…

Malatya Mazlumder Yönetimi olarak, darbe kalkışmasına karşı KAHRAMANCA direnirken   şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet ,yaralılara şifalar,yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.  20.07.2016

MALATYA MAZLUMDER YÖNETİMİ ADINA

YÖNETİM KURULU ÜYESİ