HOCALI

Hocalı katliamı insanlığa karşı işlenmiş bir vahşet olarak tarihe geçmiştir.26 Şubat 1992 de kadın çocuk yaşlı demeden 613 kişiyi katleden ermeni askerleri 1275 kişiyi de esir almıştır.487 kişi  esir   alınmış  .Esirlerin içerisinde kadın ve çocukların olduğu ve bu insanların akıbeti hala belirsizliğini korumaktadır. Bu konuda yapılan tüm araştırmalarda Ermenistan’ın abisi Rusya’nın tutumuyla hiçbir girişim başarılı olmamıştır.Aradan 25 yıl geçmesine rağmen hesabı sorulmamış ve tartışmaya bile açılmamış olması oradaki katliama uğrayan insanların Müslüman olmalarından dolayıdır diye düşünüyoruz .Uluslararası mekanizmaların olaya sessiz kalması sorumlulardan hesap sorulmaması temelde İslam ve Müslümanlarla alakalıdır.

Tüm kamuoyunun önünde cereyan eden Suriye,Irak,Arakan,Filistin vs. de aynı  oyun  oynanmaktadır.O gün nasıl Ermenilerin amcası bölgede yüzyıllardır yaşayan Müslümanları topraklarından sürüp büyük Ermenistan’ı kurmaksa günümüzde de Ortadoğu’da Müslümanları sürüp Batının abilığı ile büyük İsrail’i kurma hayalleri yatmaktadır.

MALATYA MAZLUMDER YÖN.KUR.ÜYESİ

BAHATTİN  ANIL