Mavi Marmara gemisi uluslararası bir organizasyon olan “Gazzeye Özgürlük Filosu” ile birlikte bu ablukayı kırmak ve yüzün üzerinde ülkeden toplanan yardımları Gazze halkına götürmek amacıyla, tamamen insani ve vicdani kaygı ve amaçlarla yola çıkmış bir gemidir. 37 farklı ülkeden gelerek Mavi Marmara gemisiyle bu yolculuğa çıkan 800 yardımsever, insanlığın haysiyeti ve şerefini temsil eden onurlu insanlardır. O gemide şehit olan 9 kişi bütün insanlığın yüz akı olan şehitlerdir. Mavi Marmara’ya uluslararası sularda saldırıp 9 arkadaşımızı şehit eden İsrail askerleri katil, o katliamın emrini veren yetkililer ise suçludur. Cem Küçük adındaki gazetecinin bir televizyon programında; “Tayyip Bey’in, Mavi Marmara’daki o manyak tipler, kafadan batı düşmanı, kafadan İsrail düşmanı tiplerle yolunu ayırıp Batı, ABD ve İngiltere ile ilişkileri yoluna sokması gerekir.” şeklindeki sözleri, hadsizliğinin yanı sıra işgalci Siyonist İsrail, emperyalist Batı ve ABD taraftarlığının açık bir ifadesidir. MAZLUMDER malatya Şubesi olarak diyoruz ki: Başta Cem Küçük ve aynı zihniyette olanlar olmak üzere tüm dünya bilsin ki: Biz Filistin halkının yanında, işgalci İsrail’in karşısındayız. Biz dünyanın zayıf bırakılmış halklarının yanında; ABD, İngiltere, Rusya başta olmak üzere, doğulu ve batılı tüm zalim güçlerin karşısındayız. Filistin işgalinin ve Gazze ablukasının son bulması, Mavi Marmara gemisine saldırarak 9 arkadaşımızı şehit eden İsrailli katillerin cezalandırılması ve İsrail’e yaptığı zulümlerin hesabının sorulması için mücadele etmeye devam edeceğiz.       22.04.2017

Malatya MAZLUMDER Şubesi  Yönetim kurulu üyesi

Bahattin  Anıl