Dünya Vicdan Günü Mart Ayı Katliamları!!!

16 mart dünya vicdanının en gür sesiydi Rachel CORRİE hem de karanlıktan patlayan ışık kümesi gibi etrafını ışığa boğmuştu bedenini İsrail buldozerlerinin önüne atarak. Zulme uğrayan! belki kendi ırkından dininden ülkesinden değildi ama o da bir insandı. Raçhel hiç tereddüt etmedi camm siper etmekte. Belki kararmış kalpler, duymayan kulaklar, görmeyen gözler sızlamayan vicdanlar harekete geçer diye.

Ama kalpleri mühürlenmişti zalimlerin binlerce yaşlıyı kadını çocuğu masumu katlettikleri gibi Rachel i de ezmekten çekinmediler İsrail buldozer leri .işte vicdanla vicdansızlarda böylece ayrılmış oldular.
                  Ama bu ne ilkti nede son oldu 16 mart ta Halepçe de binlerce savunmasız inşam sarin gazıyla katlettiler bir kez daha insanlık adına utanç duyduk ama güç odaklan yine sessizdi bu vahşete ortaktılar çünkü.
                  Yine 20 mart ta aynı işgalci zihniyet ırak I işgal etti on binlerce masum sıvil bedel ödedi insanlık ayaklar altına alındı vicdanlar yaralandı agr bedeller ödendi ve ödenmeye devam edilmekte.
                    Bu katliam 'arın savaşların saldırıların farklı sebepleri var kimi demokrasi getireceğiz özgür olacaksınız diyor o ülkeyi milleti yıllarca esir alıyor, visal çıkarlarını öne çıkarıyor kimi ırkçı zihniyeti ön plana çıkarıyor ama sonuçları hep aynı siviller masum halklar ağır bedeller ödüyor.
Şimdi bir kez daha zalime zulmünü durdur güçlüye güçsüzü ezme ortak değerlere saygılı olun insanlığı canileştirmeyin bunlar insanlık adına, insan hakları namına suçtur diyoruz.

Bunlar altına imza koyduğunuz bildiriler sözleşmeler ve yaratılış fıtratını bozmaktır diyoruz. 17.03.2018
                                                                                                         MAZLUMDER
                                                                                               Y.KURULU VE GYK ÜYESİ