Yıllardır Müslümanlara uygulanan zulüm ve işkenceler son yıllarda misliyle artarak katliamlara dönüşmüştür. Kendini dünyanın tek hakimi olarak gören Amerika ve işbirlikçileri adeta dünyada hiç Müslüman kalmaması için and içmişcesine hak, hukuk, adalet ve insan hakları gibi kavramları hiçe sayarak katliamlarına yenilerini eklemişlerdir.

Geçtiğimiz 30 Mart Pazartesi günü masum Filistinliler tarafından düzenlenen toprak günü törenleri sırasında Amerikan’ın şımarık çocuğu Siyonist terörist İsrail askerleri tarafından bombalanarak onlarca masum sivilin ölümüne ve yüzlercesinin de yaralanmasına sebep olmuştur.Bu katliamın Der-Yasin katliamının yıl dönümüne denk gelmesi ayrıca manidardır.

Bilindiği üzere 70 yıl önce yani 9 Nisan 1948 yılında  Filistin'in Der -Yasin köyünde yaşayan 254 sivil masum insan İsrail Askerleri tarafından katledilip, cesetlerini de kuyulara atmak suretiyle köyü haritadan silmişlerdir.

Ayrıca 2 Nisan Pazartesi günü Afganistan’ın Kunduz Eyaletine bağlı Deşti Arçi Kasabasında hafızlık merasimi için toplanan çocuk yaştaki hafızlar,aileleri ve orada bulunan sivil insanlar  Amerika güdümündeki Afgan Hava Kuvvetlerine bağlı askerler tarafından bombalanmış ,yüzlerce hafız ölmüş,yüzlercesi de yaralanmıştır.

Bu gibi Katliamlar yıllardır Suriye’de,Doğu Türkistan‘da,Arakan’da ve İslam coğrafyasında devam etmektedir.

MALATYA MAZLUMDER YÖN.KURULU ÜYESİ

ŞABAN KOCAMAN